19 mar 2008, 11:44

Спомен от допир 

  Poesía » Otra
564 0 9

Поне веднъж да бе
обърнал взор, но не,
безмълвно път пое,
ясно знаещ накъде.
Любов там не отпи,
обич капка не взе...
Чудни краски реди
едно самотно сърце.
Ранено дълго кърви.
Няма лек в самотата.
Избива кръвта, рови,
тъмно зее в душата...
Едно цвете - замряло,
краските се преливат,
листа - в цвят кафяво
атрофират, умират...
Виола тихо проплака.
Изгубен в дни прежни,
шепот потъва в мрака.
Извират звуци тъжни.


(а)

10.03.2008г

(цикъл "Бяло перо")


© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??