14 oct 2016, 17:11

Спомен за пролет 

  Poesía » Del paisaje
293 0 0

Последни слънчеви листа
и малки птички закъснели
опълчват се на есента
и къпят се в лъчите бели.
А капчици роса се гушат
във паяжинка сред цветята
и паячето замечтано души,
припомня си на пролет аромата.

© Миглена Миткова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??