Oct 14, 2016, 5:11 PM

Спомен за пролет 

  Poetry » Landscape
295 0 0

Последни слънчеви листа
и малки птички закъснели
опълчват се на есента
и къпят се в лъчите бели.
А капчици роса се гушат
във паяжинка сред цветята
и паячето замечтано души,
припомня си на пролет аромата.

© Миглена Миткова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??