21 jul 2023, 7:10

Спомени 

  Poesía
175 2 1

Крадат ли спомени лъжите...

както преброени са на човека дните.

Дали листата сами напускат

клоните дървесни,или просто...

 

умират безизвесни!И защо?

Нима са нужни хипотези!?

Злото стяга своите протези,

а любовта тя някак си изчезва.

 

Сами вредим на себе си...

Повярвали на чуждата лъжа,

че там надежда съществува

във играта самота.

 

Полет, птиците гнезда не вият.

Дървета изсъхнали стърчат

безлисни ,загубили завинаги

птичата песен и Божията красота.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря,Приятели за любими,Младене,Ники!!!
    Благодаря и на всички прочели мойте мисли,хубава и успешна вечер!!!
Propuestas
: ??:??