14 jun 2011, 21:59

Спомени 

  Poesía » De amor
623 0 3

Събирам спомените

като разпенено вино

в кристална чаша

бели спомени

бели капки вино -

сълзите ми

от радостните мигове

и пенливи

от сълзите на болката...

Отпий от чашата

тези спомени са твои...

© Генка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??