Събирам спомените
като разпенено вино
в кристална чаша
бели спомени
бели капки вино -
сълзите ми
от радостните мигове
и пенливи
от сълзите на болката...
Отпий от чашата
тези спомени са твои...
© Генка All rights reserved.
Харесах! Поздрав и от мен, Генка!
Желая ти усмихнат август!