14 июн. 2011 г., 21:59

Спомени 

  Поэзия » Любовная
723 0 3

Събирам спомените

като разпенено вино

в кристална чаша

бели спомени

бели капки вино -

сълзите ми

от радостните мигове

и пенливи

от сълзите на болката...

Отпий от чашата

тези спомени са твои...

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??