28 may 2008, 15:34

Спомени 

  Poesía » Otra
969 0 6

Спомени

Тихи, умълчани и съвсем забравени
стояха спомените на тавана,
черно-бели снимки и сълзи сподавени,
малък дневник и година изживяна.

Сложени под ключ и изоставени,
стояха спомените на тавана,
увехнали рози и думи задавени,
безсмислена мечта и година изживяна.

Тихи, в сладък унес умълчани,
стояха спомените на тавана,
лоши дни и рани излекувани
от последната година изживяна.

© Мила Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??