9 feb 2008, 13:53

Спомени 

  Poesía » Civil
625 0 7
Спомени елмазни,
с блясък на талази ,
вливат се във мен
и във вихъра студен
ще забравя аз и този ден,
останал все така непроменен.
И музиката гасне, и шепотът е блед,
щом забравата промуши се - пропукания лед...
И всичко губи своя цвят,
щом залезът със изгрева е слят,
щом времето студено спряло е лениво,
щом споменът разяжда настояще нечестиво.

© Серафим Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??