9 февр. 2008 г., 13:53

Спомени 

  Поэзия » Гражданская
627 0 7
Спомени елмазни,
с блясък на талази ,
вливат се във мен
и във вихъра студен
ще забравя аз и този ден,
останал все така непроменен.
И музиката гасне, и шепотът е блед,
щом забравата промуши се - пропукания лед...
И всичко губи своя цвят,
щом залезът със изгрева е слят,
щом времето студено спряло е лениво,
щом споменът разяжда настояще нечестиво.

© Серафим Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??