13 oct 2009, 21:52

Споменът залъга ме 

  Poesía » De amor
541 0 0

Умората в душата се просмуква,

отронва тихо златни листи,

как бързо вятърът отвя мечтите

и днес сърцето ми на тъжен стон прилича.

 

Усмивката-наивница

потърси те с очи,

а споменът залъга ме,

че с мене си.

 

Не мога да повярвам, че отново

нехаещ се топиш в блаженство,

а аз се губя между призрачни лъчи -

заключвам пак лъжите ти.

 

А вярата в сърцето заскимтя,

въздухът притисна ме стремглаво,

не, аз не искам да си върна любовта -

вратата на мечтите си затварям.

© Сис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??