31 ene 2018, 8:35

Споменче блядо 

  Poesía » Otra
276 0 4

Свали ми, боже, от небето

едно кълбе от облак бял,

да му се радвам във полето...

А ето: там го бях видял.

 

И да го мисля за балонче

та през зелените жита

да го възседна, като конче..

Да сбъдна своята мечта.

 

Макар че вече съм си дядо

И на години съм бая,

това е споменчето блядо

от детство дето го тая.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??