Спомни си онзи топъл летен вятър
и шепота на морските вълни!
Не беше просто някакъв театър,
а първата любов ни озари.
Красиви бяха сладките въздишки,
отронени на слънчевия бряг
и шепотът на пясъчните нишки,
завързали любовния ни свят.
Приличахме на златни морски риби,
танцуващи божествено танго,
телата ни потръпваха щастливи
и пиеха със всяко сетиво.
Не бе магия тази морска вечер,
окъпана от звездна синева,
макар да е останала далече
и днес владее нашите сърца.
© Наташа Басарова Todos los derechos reservados