Sep 29, 2008, 5:12 PM

Спомни си 

  Poetry » Love
886 0 19

Спомни си онзи топъл летен вятър

и шепота на морските вълни!

Не беше просто някакъв театър,

а първата любов ни озари.

 

Красиви бяха сладките въздишки,

отронени на слънчевия бряг

и шепотът на пясъчните нишки,

завързали любовния ни свят.

 

Приличахме на златни морски риби,

танцуващи божествено танго,

телата ни потръпваха щастливи

и пиеха със всяко сетиво.

 

Не бе магия тази морска вечер,

окъпана от звездна синева,

макар да е останала далече

и днес владее нашите сърца.

 

 

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??