24 ago 2008, 17:29

Спомням си 

  Poesía » De amor
689 0 2

Спомням си аз дните с теб

как ти разтопи сърцето ми от лед.

След трудната раздяла свърши мойта радост,

но ти ми върна нейната сладост.

 Спомням си как спа в моите прегръдки,

а аз будувах, изпълнен с любовни тръпки.

Ако си до мен, не ми е нужно да спя,

ти ми даваш сила да правя каквото си наумя.

 Спомням си как нежно ме целуваше,

затова полудях, когато се сбогуваше.

Не оцених това, което Господ ми дари,

затова сега псувам и проклинам се дори.

© Иван Батев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??