22 sept 2011, 0:13

Спонтанно 

  Poesía » De amor
571 0 4


Ще присъствам, зная, в съня ти,

като дим от изгаснала цигара.

 

Оставих те без дъх, дори без вяра,

и не ми се ще да те намирам пак такава.

 

Ако те позная, ще се върна,

за да ти кажа тихо - “Сбогом…”

 

Ако се разминем, ще те прегърна,

ще те обвия като вятър и ще си замина.

 

С облаци ще обикалям небесата,

докато съм аз, докато те има.

 

След туй ще идем заедно в далечината,

към страната стара на звездите.

 

Най-накрая ще сме сбъднали мечтите си -

по-истински, по сигурни и по-спокойни.

 

Във вечността ще сме, където никога

не свършват дните...

© Яни Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Сбогом" ли е това или "Здравей отново" ,не разбрах,но ми хареса.
  • Много искрено, хубаво и докосващо! Поздрав!
  • http://www.youtube.com/watch?v=XC5GrF_31zc&feature=related
  • 'страната стара на звездите'
    там сигурно е хубаво, поздрави!
Propuestas
: ??:??