15 dic 2007, 23:35

Справих се с живота 

  Poesía » De amor
817 0 2

Отворих очи и се събудих за новия ден.

В този ден отново открих себе си,

отново затуптя сърцето, живеещо в мен.

Станах и тръгнах наникъде,

обикалях стаята и търсех,

търсех, но не знам какво,

гледах, но не виждах нищо,

но накрая го разбрах:

Забравила съм мъките,

с които ставах всяка сутрин,

от тук започва моят ден,

това е животът, на който вече не съм в плен.

Жива съм, за пръв път чувствам това,

родих се отново, за да стана силна успяла жена.

За да кажа един ден: ”аз се родих и оцелях”

и всичко лошо надживях. Аз успях!

Справих се с живота, вместо той със мен.

© Ива Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??