20 jul 2008, 15:57

спътница 

  Poesía » Otra
1285 0 11
спътница

начупени чаши
засъхнала кръв
изгаснала лампа
въздух със плът

обяви прочетени
обувка една
разкъсани дрехи
светлина със душа

измъчени сенки
асфалт по тела
буркан без капачка
вход без врата

сърп недокосван
душа след душа
без лице в лицето
на път без път спътница...

музиката е подбрано от автора допълнение. Натисни ТУК

© Иван Радев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??