Jul 20, 2008, 3:57 PM

спътница 

  Poetry » Other
1281 0 11
спътница

начупени чаши
засъхнала кръв
изгаснала лампа
въздух със плът

обяви прочетени
обувка една
разкъсани дрехи
светлина със душа

измъчени сенки
асфалт по тела
буркан без капачка
вход без врата

сърп недокосван
душа след душа
без лице в лицето
на път без път спътница...

музиката е подбрано от автора допълнение. Натисни ТУК

© Иван Радев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??