Хайде да си купим изтребител –
Грипен, Юрофайтер или ЕФ*!
Те са за държавата лечител,
ще летим и в нужда, и за кеф.
Ала нещо скарахме се вече,
само ги сънуваме, уви!
Някой с МИГ- овете ни зарече –
сдърпаха се „умните“ глави.
Кой да вземе тлъста комисионна,
кой да лапне милиони пак!?
Счупихме я вече тая стомна,
още неизваяна и как!
Как да спогодим се? – хич не става,
но идея в мене се роди!
Да си купим шарен дирижабъл –
въздухът да брулим на вълни! :)
* – Ф16
© Данаил Таков Todos los derechos reservados