Jan 23, 2019, 12:44 AM

Срамната сага за изтребителите 

  Poetry
240 2 4

Хайде да си купим изтребител –

Грипен, Юрофайтер или ЕФ*!

Те са за държавата лечител,

ще летим и в нужда, и за кеф.

 

Ала нещо скарахме се вече,

само ги сънуваме, уви!

Някой с МИГ- овете ни зарече –

сдърпаха се „умните“ глави.

 

Кой да вземе тлъста комисионна,

кой да лапне милиони пак!?

Счупихме я вече тая стомна,

още неизваяна и как!

 

Как да спогодим се? – хич не става,

но идея в мене се роди!

Да си купим шарен дирижабъл –

въздухът да брулим на вълни!  :)

 

* – Ф16

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??