11 nov 2012, 22:08

Сред Нищото 

  Poesía » Otra
476 0 0

Сред Нищото

 

И сред нищото те търсех, за да те открия...
Да върнеш блясъка в моите очи... 
Но с болка и този път ще скрия,
че жив си бил, но в моите мечти.. .

© Донна Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??