11.11.2012 г., 22:08 ч.

Сред Нищото 

  Поезия » Друга
475 0 0

Сред Нищото

 

И сред нищото те търсех, за да те открия...
Да върнеш блясъка в моите очи... 
Но с болка и този път ще скрия,
че жив си бил, но в моите мечти.. .

© Донна Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??