Nov 11, 2012, 10:08 PM

Сред Нищото 

  Poetry » Other
474 0 0

Сред Нищото

 

И сред нищото те търсех, за да те открия...
Да върнеш блясъка в моите очи... 
Но с болка и този път ще скрия,
че жив си бил, но в моите мечти.. .

© Донна Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??