26 mar 2017, 19:04

Сред тишината 

  Poesía » De amor
329 3 5

СРЕД ТИШИНАТА

 

 

 

 

 

Не усещаш ли – вече съм минало?!

Твоят път не на мен е обречен.

Недокосната нежност е сринала

своя замък, за тебе далечен!

 

Ти поемаш към други простори,

друго слънце ще мами мечтите...

В мене споменът само ще спори

със скръбта, наводнила очите.

 

Сбогом, моя любов! Самотата –

моя спътница в нощи  безлунни –

ще крещи пак без звук във душата

сред руини от нежност без струни...

© Симеон Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??