1 jun 2020, 9:24

Сред вас ... 

  Poesía
961 0 2

Не ме викайте по име,

аз не мога да се спра,
прелетен съм като зима,
като лято, през вашата душа.

 

Светът ми не е кристален,
кристала остана в едно дете,
но всеки от вас го притежава
като скрито пролетно зрънце.

 

Прелитайки клъввам си по малко,
засищам се с човешка топлина
и разпилявам себе си без име
сред светлината, сияеща от вас...

 

... мои приятели, незрими!

 

 

 

 

© Валентин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??