СРЕДНОЩЕН ЧАТ
– Кой ми чати в късен час?
– Аз ти чатим – каза Зендлю.
– Марш оттук бе, спинкам аз.
– Сурни се, ще те отфрендвам.
– Как така си се решил?
– Ей ма, на – накокошинен.
– Цялата съм две души.
– Време мина... Да се видим?
– Да ти сендна някой линк?
– Сендни ми, ще го налайквам.
– А кога ще се наспим?
– После, после. Включвай скайпа.
– Ни те знам дали си мъж…
– И да знаеш, ко ти пречи?
– Пипвам те, речеш ли – Дръж!
– Куче ли ще плашиш с кренвирш?
– Ех, да беше жив дошъл.
– Ех, да бях. Със задна дата.
– Вдигни палец за аслъ.
– Стига ли ти? Мога двата.
– Два, ама не дават тъй.
– Нищо, аз ще те натроля.
– За това ко стана – Шът!
– Ник след ник ще те повторя.
© Валентина Йотова Todos los derechos reservados