13.05.2020 г., 6:06 ч.  

Среднощен чат 

  Поезия » Пародии
1695 3 8

СРЕДНОЩЕН ЧАТ

 

– Кой ми чати в късен час?

– Аз ти чатим – каза Зендлю.

– Марш оттук бе, спинкам аз.

– Сурни се, ще те отфрендвам.

 

– Как така си се решил?

– Ей ма, на – накокошинен.

– Цялата съм две души.

– Време мина... Да се видим?

 

– Да ти сендна някой линк?

– Сендни ми, ще го налайквам.

– А кога ще се наспим?

– После, после. Включвай скайпа.

 

– Ни те знам дали си мъж…

– И да знаеш, ко ти пречи?

– Пипвам те, речеш ли – Дръж!

– Куче ли ще плашиш с кренвирш?

 

– Ех, да беше жив дошъл.

– Ех, да бях. Със задна дата.

– Вдигни палец за аслъ.

– Стига ли ти? Мога двата.

 

– Два, ама не дават тъй.

– Нищо, аз ще те натроля.

– За това ко стана – Шът!

– Ник след ник ще те повторя.

© Валентина Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??