8 nov 2007, 14:05

Среднощен вихър 

  Poesía » De amor
883 0 4

Среднощен вихър пръска в

нощната тъма и остър шум

навсякъде звучи, произлязъл

от гъстата тишина.

Нощта е тиха, а навън вали, вали,

чука леко по стъклото, а аз си

мисля, че това си ти.

Буйните вихри на нощта

разпръскват кристален мраз

в моята душа.

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??