8.11.2007 г., 14:05 ч.

Среднощен вихър 

  Поезия » Любовна
865 0 4

Среднощен вихър пръска в

нощната тъма и остър шум

навсякъде звучи, произлязъл

от гъстата тишина.

Нощта е тиха, а навън вали, вали,

чука леко по стъклото, а аз си

мисля, че това си ти.

Буйните вихри на нощта

разпръскват кристален мраз

в моята душа.

© Александра Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??