Nov 8, 2007, 2:05 PM

Среднощен вихър 

  Poetry » Love
884 0 4

Среднощен вихър пръска в

нощната тъма и остър шум

навсякъде звучи, произлязъл

от гъстата тишина.

Нощта е тиха, а навън вали, вали,

чука леко по стъклото, а аз си

мисля, че това си ти.

Буйните вихри на нощта

разпръскват кристален мраз

в моята душа.

© Александра Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??