Неканена дойде в съня ми.
Доходи тихо и там се настани.
Нечакана, сънят ми неспокоен навести
Красива - както може да си само ти.
Вперила във мен онез очи
Прекрасно чисти - като изворни води
Пред мен с цялата си прелест се яви.
Протегна се, и сложи си ръцете ми
Да те обгърнат от двете ти страни.
Усетила бушуващите чувства може би
Постави пръст на устните ми и каза: Замълчи!
Приближи се и ме целуни!
Неканена дойде в съня ми.
Неканена, но не неискана.
Целувката си ти поднесе ми изискана
Така жадувана от миналите дни...
© Мартин Todos los derechos reservados
Думи нямам! Харесвам..многооо!
Усмивки!