10.09.2013 г., 11:53 ч.

Среднощна целувка 

  Поезия
562 0 1

Неканена дойде в съня ми.

Доходи тихо и там се настани.

Нечакана, сънят ми неспокоен навести

Красива - както може да си само ти.

 

Вперила във мен онез очи

Прекрасно чисти - като изворни води

Пред мен с цялата си прелест се яви.

 

Протегна се, и сложи си ръцете ми

Да те обгърнат от двете ти страни.

Усетила бушуващите чувства може би

Постави пръст на устните ми и каза: Замълчи!

Приближи се и ме целуни!

 

Неканена дойде в съня ми.

Неканена, но не неискана.

Целувката си ти поднесе ми изискана

Така жадувана от миналите дни...

© Мартин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Красива - както може да си само ти"
    Думи нямам! Харесвам..многооо!

    Усмивки!
Предложения
: ??:??