Има моменти в живота,
в които искаш да преобърнеш
нагоре с краката всичко,
в пълен хаос да живееш,
за да се оттървеш
от мрака на мислите свои,
да пренаредиш световете,
да изтриеш с гумичка
двама, трима, разбили душата.
Да пренапишеш редовете
на книгата позната,
наречена простичко твой живот.
Да бягаш без посока,
докато сили имаш
и те държат краката.
Има моменти в живота,
в които безпътицата ти се струва
безмилостно жестока, а пропастта-
стръмна и дълбока.
Тогава си спомняш,
че връщане назад
никакво няма.
© Недописана Todos los derechos reservados