2 ago 2020, 19:37

Среднощно мечтание 

  Poesía » De amor
510 0 0

Вечер, когато всички заспят се

будя с мисълта за теб.

Кога ще си ти до мен и ще

си моето слънце в моя ден с

лъчи озарен?!

Бъди за мен любов единствена

и незаменима докрай и не ме

изоставай, не

смей, защото самотен не се

живей!

Само ти си в моя сън, в моята

мечта,само за теб бленувам

в нощта, за теб моя единствена

любов-мечта!

© Светла Сивкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??