2.08.2020 г., 19:37 ч.

Среднощно мечтание 

  Поезия » Любовна
502 0 0

Вечер, когато всички заспят се

будя с мисълта за теб.

Кога ще си ти до мен и ще

си моето слънце в моя ден с

лъчи озарен?!

Бъди за мен любов единствена

и незаменима докрай и не ме

изоставай, не

смей, защото самотен не се

живей!

Само ти си в моя сън, в моята

мечта,само за теб бленувам

в нощта, за теб моя единствена

любов-мечта!

© Светла Сивкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??