Вечер, когато всички заспят се
будя с мисълта за теб.
Кога ще си ти до мен и ще
си моето слънце в моя ден с
лъчи озарен?!
Бъди за мен любов единствена
и незаменима докрай и не ме
изоставай, не
смей, защото самотен не се
живей!
Само ти си в моя сън, в моята
мечта,само за теб бленувам
в нощта, за теб моя единствена
любов-мечта!
© Светла Сивкова All rights reserved.