11 may 2019, 14:48  

Среща 

  Poesía » De amor, Verso libre, Otra
488 0 0

Среща

 

Пускам котва.
Ето тук.
Стоя. Ще  чакам!
Очевидно е, че
когато към тебе бягам
ти се отдалечаваш.
Сменяш посоката си.
Не успявам...
Да те стигна.
За това просто ще остана -
да  почакам.
И когато пътят ти
от тука мине,
най-накрая
отново ще те
срещна и очите ти
ще видя!
Ще те видя!

 

А.А.

© А.А. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??