11.05.2019 г., 14:48 ч.  

Среща 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
486 0 0

Среща

 

Пускам котва.
Ето тук.
Стоя. Ще  чакам!
Очевидно е, че
когато към тебе бягам
ти се отдалечаваш.
Сменяш посоката си.
Не успявам...
Да те стигна.
За това просто ще остана -
да  почакам.
И когато пътят ти
от тука мине,
най-накрая
отново ще те
срещна и очите ти
ще видя!
Ще те видя!

 

А.А.

© А.А. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??