May 11, 2019, 2:48 PM  

Среща 

  Poetry » Love, Free verse, Other
490 0 0

Среща

 

Пускам котва.
Ето тук.
Стоя. Ще  чакам!
Очевидно е, че
когато към тебе бягам
ти се отдалечаваш.
Сменяш посоката си.
Не успявам...
Да те стигна.
За това просто ще остана -
да  почакам.
И когато пътят ти
от тука мине,
най-накрая
отново ще те
срещна и очите ти
ще видя!
Ще те видя!

 

А.А.

© А.А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??