29 oct 2008, 10:04

Среща 

  Poesía
1045 0 32

Сякаш кратката ни среща

цяла вечност продължи...

Ти разказваше ми нещо,

аз те слушах с трепет жив.

 

Грееха в очите сини

сдържан плам и скрит копнеж.

Съзерцавах те с усмивка,

без дори да разбереш...

 

Брулеше софийски вятър

с дъх на октомврийски дъжд.

Бе ми странно на душата:

моят син бе станал мъж...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??