7 ago 2008, 18:04

Среща 

  Poesía » Otra
719 0 2

Гола пред мен
стоеше лисицата,
небрежно гледаща
леко встрани.
С усмивка направи
крачка ли, две?
Очи, пронизващи
сърце след сърце
...............
Дишам, издишам...
Къде съм?
Къде си?
Искам Те...

© Едно Такова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??