Aug 7, 2008, 6:04 PM

Среща 

  Poetry » Other
706 0 2

Гола пред мен
стоеше лисицата,
небрежно гледаща
леко встрани.
С усмивка направи
крачка ли, две?
Очи, пронизващи
сърце след сърце
...............
Дишам, издишам...
Къде съм?
Къде си?
Искам Те...

© Едно Такова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??