7 авг. 2008 г., 18:04

Среща 

  Поэзия » Другая
670 0 2

Гола пред мен
стоеше лисицата,
небрежно гледаща
леко встрани.
С усмивка направи
крачка ли, две?
Очи, пронизващи
сърце след сърце
...............
Дишам, издишам...
Къде съм?
Къде си?
Искам Те...

© Едно Такова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??