19 jun 2006, 8:25

Среща с непозната 

  Poesía
1598 0 4
Вървеше отсреща - погледнах те.

В погледа ти видях мен.

В моите очи бе ти.

Галех те с мислите си,

докосвах лицето ти,

целувах очите ти,

плъзгах устни по тялото ти,

изгарящо за нежност.

Погледът бе кратък.

Довиждане, красива непозната.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??