19.06.2006 г., 8:25 ч.

Среща с непозната 

  Поезия
1579 0 4
Вървеше отсреща - погледнах те.

В погледа ти видях мен.

В моите очи бе ти.

Галех те с мислите си,

докосвах лицето ти,

целувах очите ти,

плъзгах устни по тялото ти,

изгарящо за нежност.

Погледът бе кратък.

Довиждане, красива непозната.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??