19 jun 2015, 12:37

Среща в зимата 

  Poesía » De amor
343 0 1

                                                           Среща в зимата

 

 

Стара арфа в знойна гръд,

обич сладка в бяла гръд

и от лудост полетели с песен нежна

сред вихъра на зима снежна.

 

Пейте, арфи, таз волна песен,

свирете за срещите във ден чудесен,

че със стъпките ни и полето запява,

и небето синьо  нещо светло преживява.

 

Ех, огън от арфата блести,

деца на любовта сме аз и ти.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Написала си според мен една песен, която може да се запее.
    Поздравявам те и ти желая ведро надтроение,Йони!
Propuestas
: ??:??