14 jun 2011, 20:59

Срещите ни са само предчувствие 

  Poesía » De amor
470 0 0

във косите на сънищата
във подреждането на синапсите
в заклинанията на думите
в белотата на съмването
във движенията на булбусите
във проблясъка на съзнанието
в ступора на очакването
във re-entry-то на копнежите

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??