14 июн. 2011 г., 20:59

Срещите ни са само предчувствие 

  Поэзия » Любовная
468 0 0

във косите на сънищата
във подреждането на синапсите
в заклинанията на думите
в белотата на съмването
във движенията на булбусите
във проблясъка на съзнанието
в ступора на очакването
във re-entry-то на копнежите

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??