Jun 14, 2011, 8:59 PM

Срещите ни са само предчувствие 

  Poetry » Love
469 0 0

във косите на сънищата
във подреждането на синапсите
в заклинанията на думите
в белотата на съмването
във движенията на булбусите
във проблясъка на съзнанието
в ступора на очакването
във re-entry-то на копнежите

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??